DAYSTREAK · COUNTDOWN

Obserwowane

Karty, które obserwujesz, i informacja, czy ich autorzy odhaczyli dziś dzień.

Edytuj publiczną kopię

Edytuj tytuł i opis widoczne dla innych; wpis w aplikacji się nie zmienia. Liczby i daty pochodzą z wpisu w aplikacji. Zmiana jest sprawdzana, zanim zastąpi wersję publiczną (wyczyszczenie opisu działa od razu).

Prześlij ponownie do udostępnienia

Karta na żywo · liczby, wstrzymania i wygląd aktualizują się automatycznie; zmiany tekstu i zdjęć są sprawdzane. Co jest publiczne? ›

To karta na żywo. Aktualizuje się sama, gdy odhaczasz dzień, resetujesz, wstrzymujesz, archiwizujesz albo zmieniasz daty, kolor lub ikonę. Zmiany tytułu, opisu i zdjęcia są najpierw sprawdzane; w tym czasie widoczna pozostaje zatwierdzona wersja.

Publiczne są też: twoja strefa czasowa jako przesunięcie względem UTC (np. GMT+8), data ostatniego odhaczenia i dzień ostatniej zmiany. Każdy może zapisać treści publiczne.

Prywatne notatki, historie wspomnień i kapsuły czasu nigdy nie są dołączane. Dane są przechowywane na serwerze społeczności Daystreak (Cloudflare, UE).

Publikacja udostępnia tę kartę w obu aplikacjach i na daystreak.net oraz aktualizuje ją na podstawie tego wpisu.

Warunki społeczności

Prześlij historię ponownie do udostępnienia

Zanim można udostępnić historię, wpis nadrzędny musi być publiczny i zatwierdzony. Ponowne upublicznienie wpisu nadrzędnego nie upublicznia automatycznie historii.

Późniejsze zmiany udostępnionych przez ciebie notatek są automatycznie wysyłane do sprawdzenia; nowe notatki nigdy nie są dodawane bez pytania.

Warunki społeczności

Dołącz do społeczności

Twoje udostępnienia pojawiają się pod publicznym profilem — z losową nazwą zwierzęcia i awatarem, chyba że wybierzesz własne. Wysyłane przez ciebie zachęty też są publiczne. Tożsamość w społeczności możesz w każdej chwili usunąć w sekcji Moje udostępnienia.

Kontynuując, akceptujesz Warunki społeczności. Informacja o prywatności w społeczności wyjaśnia, co przechowujemy i jakie masz prawa.