DAYSTREAK · COUNTDOWN
Zaloguj się, aby zarządzać udostępnieniami.
Prywatne wpisy nigdy nie wymagają konta. Zaloguj się kontem Google lub Apple, którego używasz w Daystreak lub Countdown, aby na dowolnym urządzeniu zarządzać tym, co udostępniasz.
Wybierz sposób logowania
Użyj tego samego konta Google lub Apple co w aplikacji. Prywatne wpisy nigdy nie wymagają konta.
Zaloguj się, aby wysyłać zachęty. Potem wrócisz do tego wpisu.
Logowanie odbywa się przez Google lub Apple za pośrednictwem Google Firebase, które przechowuje zapis logowania, np. twój adres e-mail. Nasz serwer społeczności przechowuje tylko zakodowany identyfikator twojego konta, typ tej przeglądarki i to, co zdecydujesz się udostępnić. Prywatność w społeczności · Warunki społeczności
Na wspólnym komputerze wyloguj się po zakończeniu.
Zalogowano.
Ta przeglądarka jest już zalogowana na twoje konto.
Ta przeglądarka pamięta logowanie, dopóki się nie wylogujesz (do 30 dni bez używania). Na wspólnym komputerze wyloguj się po zakończeniu.