DAYSTREAK · COUNTDOWN

Del med klare forventninger.

Disse vilkår gælder for det valgfrie fællesskab i Daystreak, Daystreak Countdown og på daystreak.net, sammen med hver apps egne vilkår.

Redigér den offentlige kopi

Redigér den titel og beskrivelse, andre ser; posten i din app ændres ikke. Tal og datoer følger posten i din app. En ændring gennemgås, før den erstatter den offentlige version (rydder du beskrivelsen, sker det med det samme).

Indsend til deling igen

Live-kort · tal, pauser og udseende opdateres automatisk; ændringer af tekst og billede gennemgås. Hvad er offentligt? ›

Dette er et live-kort. Det opdaterer sig selv, når du tjekker ind, nulstiller, sætter på pause, arkiverer eller ændrer datoer, farve eller ikon. Ændringer af titel, beskrivelse og billede gennemgås først; den godkendte version vises i mellemtiden.

Også offentligt: din tidszone som UTC-forskydning (f.eks. GMT+8), datoen for seneste check-in og den dag, kortet sidst blev ændret. Alle kan gemme offentligt indhold.

Private noter, mindehistorier og tidskapsler medtages aldrig. Gemmes på Daystreaks fællesskabsserver (Cloudflare, EU).

Når du udgiver, deles dette kort i begge apps og på daystreak.net og holdes opdateret ud fra denne post.

Vilkår for fællesskabet

Indsend historien til deling igen

Den tilhørende post skal være offentlig og godkendt, før en historie kan deles. Gøres den tilhørende post offentlig igen, bliver historierne ikke automatisk offentlige igen.

Senere ændringer af noter, du har delt, sendes automatisk til gennemgang; nye noter tilføjes aldrig, uden at du bliver spurgt.

Vilkår for fællesskabet