DAYSTREAK · COUNTDOWN
Log ind for at administrere din deling.
Private poster kræver aldrig en konto. Log ind med den Google- eller Apple-konto, du bruger i Daystreak eller Countdown, for at administrere det, du deler, på alle dine enheder.
Vælg, hvordan du vil logge ind
Brug den samme Google- eller Apple-konto som i appen. Private poster kræver aldrig en konto.
Log ind for at sende opmuntringer. Du kommer tilbage til posten bagefter.
Login bruger Google eller Apple via Google Firebase, som gemmer en loginregistrering, f.eks. din e-mail. Vores fællesskabsserver gemmer kun et kodet ID for din konto, denne browsers type og det, du vælger at dele. Privatliv i fællesskabet · Vilkår for fællesskabet
På en delt computer bør du logge ud, når du er færdig.
Du er logget ind.
Du er allerede logget ind i denne browser.
Denne browser husker dit login, indtil du logger ud (op til 30 dage uden brug). På en delt computer bør du logge ud, når du er færdig.