DAYSTREAK · COUNTDOWN
Přihlaste se a spravujte své sdílení.
Soukromé záznamy nikdy nevyžadují účet. Přihlaste se účtem Google nebo Apple, který používáte v Daystreak nebo Countdown, a spravujte, co sdílíte, na jakémkoli zařízení.
Vyberte způsob přihlášení
Použijte stejný účet Google nebo Apple jako v aplikaci. Soukromé záznamy nikdy nevyžadují účet.
Přihlaste se, abyste mohli posílat povzbuzení. Potom se vrátíte k záznamu.
Přihlášení probíhá přes Google nebo Apple prostřednictvím služby Google Firebase, která uchovává záznam o přihlášení, například váš e-mail. Náš komunitní server uchovává jen kódované ID vašeho účtu, typ tohoto prohlížeče a to, co se rozhodnete sdílet. Soukromí v komunitě · Podmínky komunity
Na sdíleném počítači se po skončení odhlaste.
Jste přihlášeni.
V tomto prohlížeči už jste přihlášeni.
Tento prohlížeč si pamatuje vaše přihlášení, dokud se neodhlásíte (až 30 dní bez použití). Na sdíleném počítači se po skončení odhlaste.