DAYSTREAK · COUNTDOWN
Logg inn for å administrere delingen din.
Private oppføringer krever aldri konto. Logg inn med Google- eller Apple-kontoen du bruker i Daystreak eller Countdown, for å administrere det du deler, på alle enhetene dine.
Velg hvordan du vil logge inn
Bruk den samme Google- eller Apple-kontoen som i appen. Private oppføringer krever aldri konto.
Logg inn for å sende oppmuntring. Du kommer tilbake til oppføringen etterpå.
Pålogging bruker Google eller Apple via Google Firebase, som lagrer en påloggingsregistrering, for eksempel e-postadressen din. Fellesskapsserveren vår lagrer bare en kodet ID for kontoen din, typen til denne nettleseren og det du velger å dele. Personvern i fellesskapet · Vilkår for fellesskapet
På en delt datamaskin bør du logge ut når du er ferdig.
Du er logget inn.
Du er allerede logget inn i denne nettleseren.
Denne nettleseren husker påloggingen din til du logger ut (opptil 30 dager uten bruk). På en delt datamaskin bør du logge ut når du er ferdig.