DAYSTREAK · COUNTDOWN
Συνδέσου για να διαχειριστείς τις κοινοποιήσεις σου.
Οι ιδιωτικές εγγραφές δεν χρειάζονται ποτέ λογαριασμό. Συνδέσου με τον λογαριασμό Google ή Apple που χρησιμοποιείς στο Daystreak ή στο Countdown για να διαχειρίζεσαι ό,τι κοινοποιείς, από οποιαδήποτε συσκευή.
Διάλεξε τρόπο σύνδεσης
Χρησιμοποίησε τον ίδιο λογαριασμό Google ή Apple με την εφαρμογή. Οι ιδιωτικές εγγραφές δεν χρειάζονται ποτέ λογαριασμό.
Συνδέσου για να στείλεις ενθάρρυνση. Μετά θα επιστρέψεις στην εγγραφή.
Η σύνδεση γίνεται με Google ή Apple μέσω του Google Firebase, που κρατά ένα αρχείο σύνδεσης, όπως το email σου. Ο διακομιστής της κοινότητάς μας κρατά μόνο ένα κωδικοποιημένο αναγνωριστικό για τον λογαριασμό σου, τον τύπο αυτού του προγράμματος περιήγησης και ό,τι επιλέγεις να κοινοποιήσεις. Απόρρητο κοινότητας · Όροι κοινότητας
Σε κοινόχρηστο υπολογιστή, αποσυνδέσου όταν τελειώσεις.
Συνδέθηκες.
Έχεις ήδη συνδεθεί σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.
Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης θυμάται τη σύνδεσή σου μέχρι να αποσυνδεθείς (έως 30 μέρες χωρίς χρήση). Σε κοινόχρηστο υπολογιστή, αποσυνδέσου όταν τελειώσεις.