DAYSTREAK · COUNTDOWN
Οι κοινοποιήσεις σου, η επιλογή σου.
Έλεγξε, επεξεργάσου ή απόσυρε εγγραφές που έχεις ήδη κοινοποιήσει από τις εφαρμογές σου. Η κοινοποίηση μίας εγγραφής δεν κάνει ποτέ δημόσια κάποια άλλη.
Συνδέσου για να συνεχίσεις
Χρησιμοποίησε τον ίδιο λογαριασμό Google ή Apple με την εφαρμογή. Οι ιδιωτικές εγγραφές δεν χρειάζονται ποτέ λογαριασμό.
Η σύνδεση γίνεται με Google ή Apple μέσω του Google Firebase, που κρατά ένα αρχείο σύνδεσης, όπως το email σου. Ο διακομιστής της κοινότητάς μας κρατά μόνο ένα κωδικοποιημένο αναγνωριστικό για τον λογαριασμό σου, τον τύπο αυτού του προγράμματος περιήγησης και ό,τι επιλέγεις να κοινοποιήσεις. Απόρρητο κοινότητας · Όροι κοινότητας
Σε κοινόχρηστο υπολογιστή, αποσυνδέσου όταν τελειώσεις.
Το δημόσιο προφίλ σου
Έτσι σε βλέπουν οι άλλοι όταν κοινοποιείς ή ενθαρρύνεις.
Ενθαρρύνσεις που έλαβες
Όταν κάποιος ενθαρρύνει τις κοινοποιημένες εγγραφές σου, θα εμφανίζεται εδώ.
Κοινοποιημένες εγγραφές
Λογαριασμός
Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης θυμάται τη σύνδεσή σου μέχρι να αποσυνδεθείς (έως 30 μέρες χωρίς χρήση). Σε κοινόχρηστο υπολογιστή, αποσυνδέσου όταν τελειώσεις. Τα αιτήματα απόσυρσης ή διαγραφής που περιμένουν ακόμη τον διακομιστή φυλάσσονται σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης και δοκιμάζονται ξανά. Μια αφαίρεση ολοκληρώνεται μόνο όταν την επιβεβαιώσει ο διακομιστής.
Τρόποι σύνδεσης
Πρόσθεσε δεύτερο τρόπο σύνδεσης, ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις κοινοποιήσεις σου ακόμη κι αν χάσεις την πρόσβαση σε έναν λογαριασμό.
Συσκευές με πρόσβαση
Τα δεδομένα σου
Η λήψη περιέχει τα στοιχεία του λογαριασμού σου στην κοινότητα και τις κάρτες, τις ιστορίες και τις συγκαταθέσεις που υπέβαλες. Οι ιδιωτικές εγγραφές που δεν κοινοποίησες ποτέ δεν βρίσκονται στον διακομιστή μας.