DAYSTREAK · COUNTDOWN
Din deling, ditt valg.
Se gjennom, rediger eller trekk tilbake oppføringer du allerede har delt fra appene. Å dele én oppføring gjør aldri en annen oppføring offentlig.
Logg inn for å fortsette
Bruk den samme Google- eller Apple-kontoen som i appen. Private oppføringer krever aldri konto.
Pålogging bruker Google eller Apple via Google Firebase, som lagrer en påloggingsregistrering, for eksempel e-postadressen din. Fellesskapsserveren vår lagrer bare en kodet ID for kontoen din, typen til denne nettleseren og det du velger å dele. Personvern i fellesskapet · Vilkår for fellesskapet
På en delt datamaskin bør du logge ut når du er ferdig.
Den offentlige profilen din
Slik ser andre deg når du deler eller oppmuntrer.
Mottatt oppmuntring
Når noen oppmuntrer de delte oppføringene dine, vises det her.
Delte oppføringer
Konto
Denne nettleseren husker påloggingen din til du logger ut (opptil 30 dager uten bruk). På en delt datamaskin bør du logge ut når du er ferdig. Forespørsler om tilbaketrekking eller sletting som fortsatt venter på serveren, lagres i denne nettleseren og prøves på nytt. En fjerning er først fullført når serveren har bekreftet den.
Påloggingsmetoder
Legg til en ekstra påloggingsmetode, slik at du fortsatt kan administrere delingen din hvis du mister tilgangen til én konto.
Enheter med tilgang
Dataene dine
Nedlastingen inneholder kontoopplysningene dine i fellesskapet og kortene, historiene og samtykkene du har sendt inn. Private oppføringer du aldri har delt, finnes ikke på serveren vår.