DAYSTREAK · COUNTDOWN
השיתוף שלכם, הבחירה שלכם.
בדקו, ערכו או בטלו את השיתוף של רשומות שכבר שותפו מהאפליקציות שלכם. שיתוף של רשומה אחת אף פעם לא הופך רשומה אחרת לציבורית.
התחברו כדי להמשיך
השתמשו באותו חשבון Google או Apple שבו אתם משתמשים באפליקציה. רשומות פרטיות אף פעם לא דורשות חשבון.
ההתחברות משתמשת ב-Google או ב-Apple באמצעות Google Firebase, ששומר רשומת התחברות כמו כתובת המייל שלכם. שרת הקהילה שלנו שומר רק מזהה מקודד של החשבון שלכם, את סוג הדפדפן הזה ואת מה שתבחרו לשתף. פרטיות בקהילה · תנאי הקהילה
במחשב משותף, התנתקו בסיום.
הפרופיל הציבורי שלכם
כך אחרים רואים אתכם כשאתם משתפים או מעודדים.
עידודים שקיבלתם
כשמישהו יעודד את הרשומות ששיתפתם, זה יופיע כאן.
רשומות ששותפו
חשבון
הדפדפן הזה זוכר את ההתחברות שלכם עד שתתנתקו (עד 30 יום ללא שימוש). במחשב משותף, התנתקו בסיום. בקשות לביטול שיתוף או למחיקה שעדיין ממתינות לשרת נשמרות בדפדפן הזה ונשלחות שוב. הסרה הושלמה רק לאחר שהשרת מאשר אותה.
שיטות התחברות
הוסיפו שיטת התחברות שנייה כדי שתוכלו להמשיך לנהל את השיתופים שלכם אם תאבדו גישה לאחד החשבונות.
מכשירים עם גישה
הנתונים שלכם
ההורדה כוללת את פרטי חשבון הקהילה שלכם ואת הכרטיסים, הסיפורים וההסכמות ששלחתם. רשומות פרטיות שמעולם לא שיתפתם אינן נמצאות בשרת שלנו.