DAYSTREAK · COUNTDOWN
Az Ön megosztása, az Ön döntése.
Tekintse át, szerkessze vagy vonja vissza az alkalmazásaiból már megosztott bejegyzéseket. Egy bejegyzés megosztása soha nem teszi nyilvánossá egy másik bejegyzését.
Jelentkezzen be a folytatáshoz
Ugyanazt a Google- vagy Apple-fiókot használja, mint az alkalmazásban. A privát bejegyzésekhez soha nem kell fiók.
A bejelentkezés a Google-on vagy az Apple-ön keresztül, a Google Firebase segítségével történik, amely bejelentkezési adatot, például az e-mail-címét tárolja. Közösségi szerverünk csak a fiókja kódolt azonosítóját, ennek a böngészőnek a típusát és azt tárolja, amit Ön megosztásra választ. Közösségi adatvédelem · Közösségi feltételek
Közös számítógépen használat után jelentkezzen ki.
Az Ön nyilvános profilja
Mások így látják Önt, amikor megoszt vagy biztat.
Kapott biztatások
Ha valaki biztatja a megosztott bejegyzéseit, az itt jelenik meg.
Megosztott bejegyzések
Fiók
Ez a böngésző a kijelentkezésig megjegyzi a bejelentkezését (használat nélkül legfeljebb 30 napig). Közös számítógépen használat után jelentkezzen ki. A szerverre még váró visszavonási vagy törlési kéréseket ez a böngésző megőrzi és újrapróbálja. Az eltávolítás csak akkor teljes, ha a szerver megerősíti.
Bejelentkezési módok
Adjon hozzá egy második bejelentkezési módot, hogy akkor is kezelhesse megosztásait, ha az egyik fiókjához elveszíti a hozzáférést.
Hozzáféréssel rendelkező eszközök
Az Ön adatai
A letöltés tartalmazza közösségi fiókja adatait, valamint az Ön által beküldött kártyákat, történeteket és hozzájárulásokat. Azok a privát bejegyzések, amelyeket soha nem osztott meg, nincsenek a szerverünkön.