DAYSTREAK · COUNTDOWN
Wat je deelt, bepaal jij.
Bekijk, bewerk of trek items in die je al vanuit je apps hebt gedeeld. Als je één item deelt, wordt een ander item nooit openbaar.
Log in om verder te gaan
Gebruik hetzelfde Google- of Apple-account als in de app. Voor privé-items heb je nooit een account nodig.
Inloggen gebeurt met Google of Apple via Google Firebase, dat een inlogregistratie bewaart, zoals je e-mailadres. Onze communityserver bewaart alleen een gecodeerde ID voor je account, het type van deze browser en wat je kiest om te delen. Communityprivacy · Communityvoorwaarden
Log op een gedeelde computer uit als je klaar bent.
Je openbare profiel
Zo zien anderen je als je deelt of aanmoedigt.
Ontvangen aanmoedigingen
Als iemand je gedeelde items aanmoedigt, zie je dat hier.
Gedeelde items
Account
Deze browser onthoudt je aanmelding tot je uitlogt (tot 30 dagen zonder gebruik). Log op een gedeelde computer uit als je klaar bent. Verzoeken om in te trekken of te verwijderen die nog op de server wachten, worden in deze browser bewaard en opnieuw geprobeerd. Een verwijdering is pas voltooid als de server die heeft bevestigd.
Inlogmethoden
Voeg een tweede inlogmethode toe, zodat je kunt blijven beheren wat je deelt als je de toegang tot één account kwijtraakt.
Apparaten met toegang
Je gegevens
De download bevat de gegevens van je communityaccount en de kaarten, verhalen en toestemmingen die je hebt ingediend. Privé-items die je nooit hebt gedeeld, staan niet op onze server.