DAYSTREAK · COUNTDOWN
Paylaşımın, senin seçimin.
Uygulamalarından paylaştığın kayıtları gözden geçir, düzenle veya geri çek. Bir kaydı paylaşmak, başka bir kaydı asla herkese açık hâle getirmez.
Devam etmek için giriş yap
Uygulamada kullandığın Google veya Apple hesabının aynısını kullan. Özel kayıtlar için hiçbir zaman hesap gerekmez.
Giriş, Google Firebase üzerinden Google veya Apple ile yapılır; Firebase, e-posta adresin gibi bir giriş kaydı tutar. Topluluk sunucumuz yalnızca hesabın için kodlanmış bir kimlik, bu tarayıcının türünü ve paylaşmayı seçtiklerini saklar. Topluluk gizliliği · Topluluk koşulları
Ortak bir bilgisayardaysan işin bitince çıkış yap.
Herkese açık profilin
Paylaşım yaptığında veya destek verdiğinde başkaları seni böyle görür.
Aldığın destekler
Biri paylaştığın kayıtlara destek verdiğinde burada görünür.
Paylaşılan kayıtlar
Hesap
Bu tarayıcı, çıkış yapana kadar girişini hatırlar (kullanılmadan en fazla 30 gün). Ortak bir bilgisayardaysan işin bitince çıkış yap. Hâlâ sunucuyu bekleyen geri çekme veya silme talepleri bu tarayıcıda saklanır ve yeniden denenir. Bir kaldırma işlemi ancak sunucu onayladıktan sonra tamamlanmış olur.
Giriş yöntemleri
Hesaplarından birine erişimini kaybedersen paylaşımlarını yönetmeye devam edebilmek için ikinci bir giriş yöntemi ekle.
Erişimi olan cihazlar
Verilerin
İndirilen dosya, topluluk hesabı bilgilerini ve gönderdiğin kartları, hikâyeleri ve onayları içerir. Hiç paylaşmadığın özel kayıtlar sunucumuzda bulunmaz.