DAYSTREAK · COUNTDOWN
Din delning, ditt val.
Granska, redigera eller dra tillbaka poster som du redan har delat från dina appar. Att dela en post gör aldrig en annan post offentlig.
Logga in för att fortsätta
Använd samma Google- eller Apple-konto som i appen. Privata poster kräver aldrig något konto.
Inloggningen sker med Google eller Apple via Google Firebase, som sparar uppgifter om inloggningen, till exempel din e-postadress. Vår communityserver sparar bara ett kodat ID för ditt konto, typen av den här webbläsaren och det du väljer att dela. Integritet i communityn · Communityvillkor
Logga ut när du är klar om du använder en delad dator.
Din offentliga profil
Så här ser andra dig när du delar eller uppmuntrar.
Mottagen uppmuntran
När någon uppmuntrar dina delade poster visas det här.
Delade poster
Konto
Den här webbläsaren kommer ihåg din inloggning tills du loggar ut (upp till 30 dagar utan användning). Logga ut när du är klar om du använder en delad dator. Begäranden om tillbakadragande eller radering som fortfarande väntar på servern sparas i den här webbläsaren och skickas igen. En borttagning är klar först när servern har bekräftat den.
Inloggningsmetoder
Lägg till en andra inloggningsmetod så att du fortfarande kan hantera det du delar om du förlorar åtkomsten till ett av kontona.
Enheter med åtkomst
Din data
Nedladdningen innehåller uppgifterna om ditt communitykonto och de kort, berättelser och samtycken du har skickat in. Privata poster som du aldrig har delat finns inte på vår server.